Overige video’s

Linktro-film
Tijdens de intro van onze studievereniging LINK, zijn we met zijn allen op introkamp geweest. Dit is allemaal gefilmd en daar is een film uitgerold die ik samen met iemand anders heb gemonteerd namens de film/foto-commissie. Hieronder staat een stukje van wat ik heb gemonteerd. (2012)


_____________________________________________________________________________

 Promovideo; Heeren van Oranje

In februari 2014 ben ik begonnen aan mijn stage bij Mediafris. Deze video is een product waar ik toen aan meegeholpen heb. Naast dat ik mee ben gegaan om te filmen was ik ook verantwoordelijk voor de edit.

__________________________________________________________________________

 Educatieve video; De Sjofar

Deze video is een product van mijn stageperiode bij Mediafris. Ik was er bij het filmen niet bij en was uiteindelijk alleen verantwoordelijk voor de edit. In deze video wordt uitgelegd wat de sjofar voor instrument is. Dit is er één van een hele reeks educatieve filmpjes. Zo heb ik ook dezelfde soort educatieve filmpjes gemaakt over de saxofoon, een gamelan-ensemble, de bandoneon en de marimba.

Papeur Heur

De bijbehorende opdracht van het onderstaande filmpje was om een papieren filmset te maken en er een kort filmpje te draaien. (2012)

_____________________________________________________________________________